torsdag 21 januari 2016

Är du sugen på ett glas italienskt Chianti?

Ah, äntligen! Omslaget är klart och texten inskickad för konvertering till epub-format. God marginal till utgivningen 7:e mars, men det är så jag vill ha det. Vad tycker ni?


Jag kan bara säga att jag skulle gjort exakt som Sanna med den killen bredvid mig. En varm sommardag på stranden som leder till så mycket mer ... Just nu, med vintern som härjar som värst, måste jag säga att sol och bad lockar riktigt, riktigt mycket. Kan man dessutom få efterrätt, så åker jag direkt!


Baksidestexten säger så här:


Huden under linningen var fortfarande sval, badbyxorna hade inte hunnit torka helt. Där skulle han i och för sig inte behöva något solskydd, men det brydde hon sig inte om. Hon fortsatte så länge hon fick. Hon såg sig omkring, men där fanns ingen som såg dem, ingen som tittade åt deras håll. Sanna kände sina bröstvårtor styvna och en kall vindpust verkade träffa henne just i bröstet. Hon rös till och kände att hon blev fuktig mellan benen. Som tur var, var bikinins underdel fortfarande blöt, så ingen skulle märka någonting.


Titta gärna in på Hoi's sida: http://hoi.se/noveller/chianti/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar